Bedrijfsprofiel Pentascope

www.pentascope.nl

Succesvol veranderen volgens Pentascope

Pentascope staat voor de succesvolle implementatie van uw veranderingen. Plannen maken is één, maar de praktijk blijkt vaak weerbarstig. Elke organisatie worstelt daar van tijd tot tijd mee. Wij kunnen dat als geen ander oplossen.

Wij zijn sterk in:

  • het optimaliseren van processen en structuren
  • het succesvol implementeren van nieuwe systemen
  • het versnellen van cultuurveranderingen
  • het versterken van leiderschap

Veranderen is mensenwerk. Bij Pentascope zetten ruim 100 verander-professionals zich elke dag in voor hun klanten in de zorg, financiële dienstverlening, telecom, retail, bij landelijke en regionale overheid, energiebedrijven en wooncorporaties. Daarbij bieden onze trainers en coaches zo nodig ondersteuning met specifieke interventies gericht op leiderschap, leren en (team)ontwikkeling.

Veranderaanpak

Elke verandering begint met een keuze voor de veranderaanpak. Een effectieve aanpak houdt rekening met wat de organisatie wil en wat de organisatie aankan. Vandaar dat we altijd beginnen met een analyse van de huidige situatie in relatie tot de veranderdoelen. Daaruit ontstaat een duidelijk beeld van de gewenste aanpak, de marsroute die eventueel onderweg kan worden bijgesteld.

Resultaat = kwaliteit X acceptatie

Essentieel voor onze manier van werken is dat we inhoud en proces afstemmen op de formele en sociale netwerken van uw organisatie; wat in de vergaderzaal is gezegd, krijgt in de koffiecorner ook betekenis. Wij zijn in staat mensen bij elkaar te brengen, ze in hun kracht te zetten en ze te laten werken aan een gemeenschappelijk doel. Energie steken in de acceptatie leidt tot blijvende veranderingen.

Meetbare en merkbare impact

Mensen die goed in hun vel zitten en weten welke kant ze op gaan, boeken betere resultaten. Blijvende resultaten met een meetbare en merkbare impact. Daar zijn we goed in.

Pentascopers hebben een verfrissende kijk op organisaties en op verander-management als vak. U herkent ze aan hun talent om te verbinden, hun vermogen om snel tot de kern door te dringen, hun enthousiasme en hun daadkracht.

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353