Bedrijfsprofiel Quintop Management Consultants

www.quintop.nl

Quintop Management Consultants 

Quintop Management Consultants (Quintop) is sinds 1996 een professionele partner voor organisaties die te maken hebben met verschillende organisatievraagstukken. Wij zijn een onafhankelijk adviesbureau dat gespecialiseerd is in reorganisaties en implementatietrajecten. In het bijzonder op het vlak Human Resource Management en HR transformatie beschikken wij over een diepgaand specialisme. Hierbij kunt u denken aan het beheersbaar maken van HR processen en –kosten zoals de implementatie van flexibele arbeidsvoorwaarden, resourcing trajecten en harmonisatie van arbeidsvoorwaarden.

Quintop levert strategische adviesdiensten en implementatieprojecten van uitstekende kwaliteit. Met uiteindelijk maar één focus: onze klanten te helpen hun dienstverlening te verbeteren. Passie, pragmatisme en resultaatgerichtheid zijn daarbij onze belangrijkste kernwaarden. Goed is bij Quintop niet genoeg; wij willen voortdurend de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Quintop: Quality through Passion

De resultaten die Quintop boekt zijn met name te danken aan de passie waarmee wij te werk gaan. In onze beleving staat passie voor bezieling, hartstocht en inleving. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door deze drijfveren. Daarnaast staan wij bekend om onze pragmatische, no-nonsense aanpak, onze realistische kijk op zaken en onze pro-actieve instelling. Wij luisteren, vragen door, bieden oplossingen aan en creëren een draagvlak binnen organisaties.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353