Bedrijfsprofiel PA Consulting Group

www.paconsulting.com

PA Consulting Group

PA Consulting Group is een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van Management Consulting, wereldwijd opererend in meer dan twintig landen. Het is onze passie om belangrijke verbeteringen te realiseren in grote organisaties in zowel de private als publieke sector. Onze dienstverlening beslaat de gehele cyclus, vanaf het initiële idee en het ontwikkelen van de strategie tot en met de uiteindelijke implementatie.

PA onderscheidt zich als onafhankelijke employee-owned organisatie met zeer ervaren management consultants die in slagvaardige teams samenwerken met de klantorganisatie. PA´s research & development centers en ventures onderstrepen het innovatieve en ondernemende karakter van ons bedrijf. De management consultants leveren aanzienlijke en tastbare resultaten dankzij hun vergaande kennis van de belangrijkste industrieën en overheden, en hun unieke breedte aan vaardigheden van strategie tot performance verbetering, van HR tot IT.

Werken bij PA Consulting Group

Employee-owned, onafhankelijk, internationaal en ambitieus om verder te groeien – PA is een ander type adviesbureau.

PA biedt haar medewerkers mogelijkheden die zij nergens anders zullen vinden; een toekomst in de consultancy, niet zomaar een baan; een aandeel in de organisatie en een omgeving waar individuen en ideeën er toe doen.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353