Magnus

Magnus is een consultancy organisatie die al meer dan 20 jaar advies-, implementatie- en beheerdiensten en tevens software oplossingen levert die onze klanten in staat stellen om IT op een Business Smart + User Centric manier te gebruiken.

We zijn altijd op zoek naar innovatieve- en integrale oplossingen waarbij we ook durven af te wijken van de geijkte paden. Onze cultuur is het best te omschrijven als vooruitstrevend, passievol, transparant, eigenwijs en gaan voor kwaliteit. We onderscheiden ons door een resultaatgerichte aanpak die steunt op schouder-aan-schouder samenwerking met klanten.

Als SAP partner van het eerste uur staat Magnus van oudsher bekend om zijn SAP consultancy en Managed Services. Daarnaast richten we ons met Technology Solutions op een uitgebreid pakket aan mobility, integratie, en eCommerce oplossingen.

We focussen ons op zes thema’s: Mobile Apps, Next Generation Analytics, Application & Cloud Integration, Business Applications, eCommerce solutions en Business Process Improvement. 

Wat maakt het verschil?
Het credo dat niet alleen in onze communicatie terugkomt, maar ook daadwerkelijk in onze oplossingen is Business Smart + User Centric. Onze toegevoegde waarde is het verbeteren van organisaties door mensen, processen en ICT systemen te verbinden met als centraal middelpunt de gebruiker. De optelsom; betere prestaties, minder complexiteit, een hogere effectiviteit en tevreden gebruikers. Elk project weer.

Waarom werken bij Magnus?
We bieden onze mensen volop ruimte om gedreven bezig te zijn met hun vak en zichzelf te kunnen ontplooien. Onze werkomgeving kenmerkt zich door sterke onderlinge interactie en non-stop kennisontwikkeling en -deling, maar ook door een gezonde balans tussen werk en privé. Naast de collegiale sfeer en korte communicatielijnen dragen ook de afwisselende opdrachten ertoe bij dat mensen met veel plezier bij ons werken.

Magnus - Business Smart + User Centric

Contact 
Kantoor NaardenKantoor Malaysia
Gooimeer 5-39No. 7.03 Menara Persoft
1411 DD Naarden6B Persiaran Tropicana
Nederland47410 Petaling Jaya
Tel. +31 88 696 60 00Selangor Darul Ehsan
Fax +31 88 696 60 01Malaysia
Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353