Bedrijfsprofiel De Kleine Consultant

www.dekleineconsultant.nl

De Kleine Consultant (DKC) is de eerste non-profit strategy consulting bureau van Nederland, gerund door studenten. DKC geeft betaalbaar strategisch advies daar waar het anders niet mogelijk zou zijn.

De organisatie is opgericht met twee belangrijke en verweven doelen. Allereerst biedt De Kleine Consultant een platform aan ambitieuze en talentvolle studenten die ervaring op willen doen in de branche van strategy consulting. Deze ervaring wordt opgedaan in de praktijk, door het uitvoeren van uiteenlopende projecten waarbij complexe strategische vraagstukken van ondernemingen behandeld worden. Daarnaast gaat De Kleine Consultant tegen een kleine vergoeding te werk om zo bedrijven en instellingen van waardevol strategisch advies te voorzien. Een advies dat anders buiten hun financiële bereik zou liggen. Op deze manier profiteren beide partijen van de samenwerking, de Kleine Consultants leren van het doorlopen van een professioneel strategisch advies traject en de onderneming profiteert van deze waardevolle adviezen.

De Nederlandse consultant Quintel Strategy Consulting is coaching partner van De Kleine Consultant en levert voor elk project een coach. Op deze manier krijgen de studenten professionele begeleiding in hun leerproces en wordt de kwaliteit voor de opdrachtgever gegarandeerd. Daarnaast worden er interne en externe trainingen georganiseerd.

Alle Kleine Consultants doen de projecten part-time naast hun studie en helpen mee om de organisatie verder te ontwikkelen. Op dit moment zijn er vestigingen in Amsterdam, Delft en Utrecht. Als groeiende organisatie zijn we steeds op zoek naar enthousiaste, ondernemende, universitaire studenten die graag op vrijwillige basis ervaring op willen doen in strategy consulting. Voor een kennismakend gesprek of een directe sollicitatie kun je mailen naar info@dekleineconsultant.nl.

Website: www.dekleineconsultant.nl

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353