Bedrijfsprofiel Ecofys

www.ecofys.com

Ecofys

Ecofys heeft een duidelijke missie: een duurzame energievoorziening voor iedereen. Dit is waar iedereen in ons bedrijf voor staat en dagelijks aan werkt. Ecofys loopt voorop in de ontwikkeling van duurzame energie en energiebesparing. Kennis en innovatie zijn de sleutelfactoren om de ideeën van vandaag uit te werken tot de realiteit van morgen.

Een ervaren speler
Ecofys is in 1984 gestart als een onderzoek- en adviesbureau voor energiebesparing en duurzame energietoepassingen. Sinds die tijd heeft Ecofys talloze onderzoeken en projecten uitgevoerd voor energiebedrijven, woningcorporaties, bouwbedrijven, overheden en eindgebruikers. Met ruim 200 werknemers zijn we een van de grootste adviesbureaus in Europa op het gebied van energiebesparing, duurzame energie en klimaatvraagstukken.

Brede expertise
Een brede expertise in duurzame energie en energie efficiëntie biedt de basis voor onze hoogwaardige diensten. Ecofys heeft een grote kennis opgebouwd over onderwerpen als zonne-energie, windenergie, bio-energie, waterstof technologie, energievoorziening en klimaatbeleid. Onze experts zijn georganiseerd rond verschillende marktsegmenten. Hierbij worden technische, financiële, juridische en planologische disciplines gecombineerd om tot gebalanceerde en economische oplossingen te komen.

Innovatief kennisbedrijf
Door het uitvoeren van strategische studies en het mede opstellen van beleid voor nationale en internationale overheden staat Ecofys altijd aan de bron van belangrijke technologische en beleidsmatige vernieuwingen. Bovendien ontwikkelen we op basis van onze research continu nieuwe producten, zowel in-house als in samenwerking met andere marktpartijen. Wij zijn dus met recht een innovatief bedrijf te noemen.

Partner van onderzoek tot realisatie
Ecofys heeft alle ervaring en expertise in huis om de klant te ondersteunen bij de beleidsvorming en projectuitvoering. Hierbij verzorgen we het gehele traject, van voorstudie tot implementatie en beheer. Samen met de klant bepalen we onze bijdrage. Dit kan variëren van het uitvoeren van een deeltraject tot het opleveren van turn-key oplossingen.

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353