Morgan Clark & Company

www.morganclark.com

Morgan Clark & Company

Morgan Clark & ​​Company is een onafhankelijk IT consultancy organisatie bestaande uit zeer ervaren en getalenteerde IT-architecten, project- en programmamanagers en IT-business consultants. 

Expertise
Morgan Clark & ​​Company biedt IT management expertise, gebaseerd op uitgebreide, pragmatische business en IT-kennis door de jarenlange ervaring van onze oprichters en consultants. 

IT strategie, architectuur, en programma/projectmanagement zijn onze expertises die  Morgan Clark & Company inzet bij het oplossen van urgente IT-problemen en het helpen van klanten met complexe technische en / of organisatorische dilemma's.

Morgan Clark & Company is specialist als het gaat om het managen van IT-projecten die onder hoge druk staan en cruciaal voor business resultaat. We versnellen de besluitvormingsprocessen door uitdagingen snel en efficiënt te analyseren en te evalueren, de beste oplossingen te definiëren en volledige verantwoording te nemen voor de daadwerkelijke uitvoering.

Communicatie door alle betrokken lagen heen
Terwijl onze sparringpartners vooral senior IT-managers en C-level executives zijn,  communiceren we constant met de lokale IT-afdeling(en) en leveranciers van de klant waarmee we samenwerken. Hierdoor houden we alle relevante partijen betrokken en aangesloten, waardoor het succes van een project verder versterkt wordt.

Klanten
Wij bedienen senior klanten in verschillende branches, waarbij onze klantenportfolio met name geconcentreerd zit in de branches: Telecom & Utilities, Banking & Insurance en Manufacturing & Services.

Morgan Clark & ​​Company, gevestigd in Amsterdam, verleent haar diensten in Europa met een focus op Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353