BDO Consultants
BDO Consultants is onderdeel van BDO Nederland. De werkwijze van onze mensen onderstreept waar we voor staan: sterke betrokkenheid bij onze klanten, gecombineerd met een helder en hoogwaardig advies. Op deze wijze bouwen wij aan hechte relaties met onze klanten en lossen complexe vraagstukken voor ondernemingen en organisaties op. Bij ons zijn mensen het uitgangspunt en de leidraad in ons handelen. We luisteren, denken mee en adviseren integer en objectief over uw ambities. Zo zijn we altijd op zoek naar de juiste combinatie op zowel vakinhoudelijk, als op persoonlijk vlak. 

Business Units
Onze dienstverlening is opgebouwd uit een groot aantal expertisegebieden. Hierdoor zijn we niet alleen in staat om uw organisatie te adviseren op een bepaald vakgebied, maar ook integraal over diverse vraagstukken. Zo kunt u altijd vertrouwen op een deskundige en betrokken partner die u over de volledige bandbreedte van advies op maat kan voorzien. Het halen van optimaal rendement uit uw organisatie, staat hierbij altijd voorop. 

BDO, omdat mensen tellen
BDO is wereldwijd met 1.204 vestigingen in 138 landen actief op het gebied van accountancy, consultancy en fiscaliteit. Qua omvang zijn wij het vijfde accountancy- en adviesnetwerk in de wereld. Desondanks geloven wij in een persoonlijke benadering. We zijn er namelijk van overtuigd dat de basis van het succes van onze klanten en ons ligt in wederzijds vertrouwen. Alleen vak- en branchekennis, cijfers en regels zijn hiervoor niet de enige uitgangspunten. Het draait om wat onze klanten nodig hebben. Maar ook wie ze nodig hebben. Een betrokken, persoonlijke relatie is voor ons de basis van een bestendige vertrouwensband. Het ontwikkelen van deze relatie staat centraal in alles wat wij doen. Wij richten ons dan ook op het verhaal achter de vraag van onze klanten. Omdat wij begrijpen dat het de mensen zijn die er toe doen. BDO, omdat mensen tellen.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353