SiRM

SiRM is ambitieus en groeit. Daarom  zoeken wij versterking van ons team. We zoeken mensen met een solide analytische basis. Ons activiteiten focussen zich vooral op de gezondheidszorgmarkt, een markt die grote veranderingen ondergaat. Wij willen helpen die veranderingen in goede banen te leiden. Hierbij staat de inhoud op de eerste plaats. We doen dit door het leveren van strategisch advies aan beslissers op deze complexe markt.

Consultancy

Consultancy rust wat SiRM betreft op vier pijlers; analyse, creativiteit, communicatie en implementatie. De persoonlijke ontwikkeling bij SiRM is er op gericht om die pijlers verder te versterken. Dat doen we met gerichte opleidingen,  door ‘coaching on the job’ en door mee te werken aan diverse projecten.

Onze klanten

Tot onze opdrachtgevers behoren zorgverzekeraars, zorgaanbieders en (semi)-overheidsorganisaties. Iedere opdracht is uniek. De opdrachten variëren tot de begeleiding van een ziekenhuisfusie tot het versterken van de financiële positie van een zorgverzekeraar, het implementeren van een innovatief contract tussen zorgverzekeraar en zorgaanbieder of het uitvoeren van een verdiepende studie voor het ministerie. 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353