Bedrijfsprofiel ConQuaestor

www.conquaestor.nl

ConQuaestor Profiel

ConQuaestor biedt organisaties oplossingen voor strategische en operationele vraagstukken op het gebied van finance. Ruim 600 professionals werken aan financiële, bedrijfseconomische en administratieve projecten en processen om de bedrijfsvoering van onze klanten te verbeteren. Dat doen we met CFO’s, interim managers, financieel specialisten en management consultants.

ConQuaestor Dienstverlening

ConQuaestor heeft verstand van finance, van bedrijfsprocessen en de daaraan gekoppelde IT. Onze dienstverlening is het aanbrengen van structuur en besturing in organisaties en afdelingen. In drie woorden: richten, inrichten en verrichten. We adviseren de opdrachtgever over de strategische richting, we richten financiële onderdelen van organisaties in en we verzorgen de uitvoering.

ConQuaestor Waarde

Onze bijdragen aan het succes van onze klanten zijn meetbaar. Wij willen verwachtingen overtreffen en uitmunten in dienstverlening. We geloven niet in gemakkelijk succes. Wel in hard – en slim – werken, onze kennis en onze kunde. Dat is vooral het praktisch oplossen van problemen, het managen van projecten en processen, en het adviseren over verbeteringen.

Voor meer informatie kijk op www.conquaestor.nl en www.conquaestor.tv

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353