Young Advisory Group

www.youngadvisorygroup.nl

Young Advisory Group

De Young Advisory Group (YAG) geeft strategisch advies aan MKB bedrijven, startende ondernemingen en stichtingen. Door slechts te werken met academische topstudenten zijn onze klanten verzekerd van scherpe analyses en een frisse kijk.

Groningen en Rotterdam
De Young Advisory Group is op dit moment gevestigd in 2 universiteitssteden: Groningen en Rotterdam, met dekking Delft. 

Deze twee vestigingen werken met een brede poule van topstudenten met verschillende studie-achtergronden aan het oplossen van bedrijfsvraagstukken. Dit kan vanuit een strategische invalshoek zijn, maar ook een logistiek of HR probleem betreffen. Door voor ieder vraagstuk een team in te zetten van studenten met complementaire kwaliteiten wordt er met een frisse en kritische blik naar een analyse en oplossing van een vraagstuk gekeken.

Getraind door Roland Berger en Berenschot
Consultants van de Young Advisory Group worden periodiek getraind op consultancyvaardigheden door consultants van Berenschot en Roland Berger Strategy Consultants.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353