Bedrijfsprofiel Simon-Kucher & Partners

www.simon-kucher.nl

Simon-Kucher & Partners: 25 jaar wereldwijde expertise in Smart Profit Growth

Simon-Kucher & Partners is een internationaal strategie adviesbureau op gebied van marketing & sales. We worden door onder meer de Economist en Business Week beschouwd als wereldmarktleider op gebied van pricing. Sinds de oprichting in 1985 is Simon-Kucher & Partners onafgebroken en exponentieel gegroeid tot een organisatie met 500 consultants en 23 kantoren in 17 landen.

In al onze opdrachten staat aantoonbare winstgroei voor onze opdrachtgevers centraal. De wijze waarop wij onze adviesopdrachten doen kenmerkt zich door ondernemerschap, messcherpe analyses en nauwe samenwerking met onze klanten. Wij werken zeer gericht, alleen aan ècht zinvolle vragen en vaak aan de hand van hypotheses.

Sinds drie jaar zijn we ook in Amsterdam gevestigd, groeien we sterk en zijn we op zoek naar enthousiast, gedreven talent om ons adviesteam te versterken en de adviespraktijk in Nederland verder uit te bouwen.

Opmerkelijk is dat Simon-Kucher & Partners in Nederland zich zo snel heeft kunnen ontwikkelen ondanks een start aan de voet van de recente recessie. Dit onderschrijft de kracht van het kantoor en geeft tegelijkertijd een idee van de mogelijkheden die er binnen deze sterk groeiende omgeving liggen.

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353