KPN Consulting

www.kpnconsulting.nl

KPN Consulting: Inspirerende Consultants voor de Toekomst

KPN Consulting is het ICT-adviesbedrijf van KPN, de marktleider voor geïntegreerde IT- en telecommunicatie dienstverlening in Nederland. KPN Consulting helpt al 30 jaar dromen en doelen te realiseren door het inventief toepassen van informatie- en communicatietechnologie. We beseffen ons dat ICT veel meer is dan alleen de inzet van technologie. Daarom staat het vergroten van de daadkracht van mens en organisatie bij ons voorop. We identificeren nieuwe technologieën en vertalen deze naar toepasbare oplossingen. De impact van veranderingen vertalen we naar de bedrijfsvoering, mensen en systemen van organisaties.

KPN Consulting zorgt met slimme ICT-oplossingen dat uw informatievoorziening een waardevolle ICT-omgeving wordt die klaar is voor de toekomst. Wij ondersteunen u bijvoorbeeld graag met het inzichtelijk maken van informatiestromen, het borgen en beheren van informatie, het formuleren van afspraken rondom (digitale) informatie-uitwisseling en wet- en regelgeving en het ontwikkelen van nieuwe ICT-strategieën.

Daarnaast hebben we een eigen opleidingsinstituut voor mens- en technologiegerichte trainingen. Permanent ontwikkelen en opleiden vinden wij vanzelfsprekend. Dat blijkt wel uit het feit dat wij één op de drie ICT-professionals in Nederland hebben opgeleid.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353