Bedrijfsprofiel Ecorys

www.ecorys.nl

Ecorys 

Ecorys is een vooraanstaande, internationale onderzoeks- en adviesorganisatie die al 80 jaar succesvol werkt aan innovatieve oplossingen op het gebied van economische, ruimtelijke en sociale ontwikkeling. Wij leveren gedegen onderzoek en effectieve oplossingen voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Onze experts staan voor persoonlijke service en denken op betrokken wijze mee met de klant.

Ecorys Nederland biedt op maat gesneden oplossingen, gebaseerd op gedegen onderzoek en brede, actuele marktkennis. Hierdoor plaatsen wij uitdagingen in de juiste context en bieden wij treffende totaaloplossingen. Zo geven wij invulling aan sound analysis, inspiring ideas.

Wij zijn actief op alle beleidsniveaus en werken wereldwijd aan oplossingen voor complexe markt-, beleids- en managementvraagstukken. Ecorys Nederland heeft ca. 270 hooggekwalificeerde en betrokken professionals in dienst. Wij zijn trots op onze 80-jarige bedrijfsgeschiedenis, die startte in 1929 met de oprichting van het Nederlands Economisch Instituut (NEI).

Sinds 2000 maken we deel uit van Ecorys Research and Consulting, een internationaal bedrijf met 21 permanente kantoren in 11 landen, gespecialiseerd in economische, ruimtelijke en sociale ontwikkeling.

Websites: www.ecorys.nl | www.ecorys.com

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353