Bedrijfsprofiel Altran

www.altran.nl

Opgericht in 1982 is Altran thans de Europese leider in Innovatieve Consultancy.

Onze unieke positie is te danken aan het vermogen van onze consultants om projecten te leiden die de oplossingen van morgen reeds nu mogelijk maken. Gebaseerd op een origineel idee en daarna gedecentraliseerd om ruimte te bieden aan initiatief, biedt Altran  haar klanten hulp in elke stadium van de innovatie cyclus in drie elkaar aanvullende gebieden:

- strategisch- en management- advies
- advies op het gebied van technologie en innovatie (betreft bijna de helft van de omzet),
- advies op het gebied van organisatie en informatie systemen (een derde van de omzet)
 
In 2009 bereikte de groep een omzet van €1.40 miljoen met 17,149 medewerkers in 20 top landen. Twee kernprincipes hebben de Altran Group in staat gesteld zichzelf te positioneren als Europese leider in de technology sector: innovatie is in toenemende mate een onderscheidend vermogen voor bedrijven; en succes hiermee hangt sterk samen met het vermogen van een bedrijf om het beste talent aan zich te binden.

Als pionier op het gebied van innovatie advies brengt Altran het gehele spectrum van ontwikkel en advies specialiteiten samen: van natuurwetenschappen tot elektrotechniek en informatie technologie, en van industrieel systeem ontwikkeling tot strategisch en management advies.

Binnen Altran leiden we succesvolle projecten middels ondersteuning van alle fases binnen een project life-cycle. Zodoende geven we onze consultants de mogelijkheid om advies en implementatie te combineren. We werken aan strategische aspecten van een project, in onderzoek en ontwikkeling en aan de voorbereiding van productie en  markintroducties. Deze multi-tasking omgeving biedt de beste basis voor onze consultants om zich verder door te ontwikkelen in de hightech arena.

Altran is een toonaangevend advies bedrijf die haar klanten innovatieve oplossingen biedt op elk technologisch of bedrijfskundig gebied.

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353