Bedrijfsprofiel Turner

www.turner.nl

Turner specialist in vertaling & implementatie van strategie

Turner is er voor de implementatie van uw strategie. Dat doen wij met hoofd en hart. Onze missie is het duurzaam realiseren van prestatieverbeteringen van organisaties en de mensen die er werken. Met drie formules, organisatie-, bestuursadvies en interim management, werken wij “echt in resultaat”.

Onze visie is dat resultaat bij verandering alleen duurzaam is door de combinatie van robuuste inhoudelijke oplossingen (’blauw’) en doordacht verander-management (’rood’). Een aanpak die alleen gebaseerd is op inhoud en ratio (’blauw’) faalt op verbinding en samenwerking. Als de aandacht alleen naar proces en mens (’rood’) uitgaat ontbreekt de kracht voor keuzes. Blauw en rood zijn de twee verbonden kleuren in ons logo.

Turner heeft een aantoonbaar trackrecord en excellente referenties in diverse strategische veranderprogramma’s in de private en publieke sector. Wij werken aan zowel top-line als bottom-line vraagstukken en hebben ons gespecialiseerd in een duidelijke set expertisegebieden en sectoren. Onze loyale opdrachtgevers refereren Turner als een hoogwaardig organisatieadviesbureau.

Onze expertisegebieden:

1. Sales Excellence
2. Cost & Productivity Excellence
3. Performance Management
4. Post fusie integratie & waardecreatie
5. Strategisch Resource Management

NB: van elk van deze specialismen zijn masterclasses beschikbaar zodat ook in compacte niet-project vorm deze kennis en ervaring ingezet kan worden.

Sectoren van keuze:

> Financiële dienstverlening
> Professionele dienstverlening
> Industrie- / groothandel / bouw
> Uitgeverijen & media
> Onderwijs
> Publieke & administratieve diensten

Vertaling en executie van strategie is een vak. Ons vak. Met ons haalt u de doelstellingen wel. Wij zijn echt en hebben aantoonbare kennis en ervaring, kerncompetenties op zowel IQ als EQ, de benodigde energie en overtuiging en wij zijn onafhankelijk. Onze adviseurs en managers willen de beste zijn in hun vak en zijn daarop ook aanspreekbaar.

Onderscheidend is ook de manier van werken. Wij beginnen bij wat er al is en bouwen daarop voort vanuit heldere doelen -kwantitatief en kwalitatief- en in behapbare stappen. Door de aanpak op maat en altijd in coproductie met de organisatie, ontstaat eigenaarschap en een praktische oplossing. Tegelijkertijd wordt de executiekracht blijvend vergroot. Turner stopt niet bij de analyse en het rapport, maar gaat voor écht resultaat.
  
Kijk voor meer informatie op www.turner.nl

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353