House of Performance

www.houseofperformance.nl

House of Performance

Organisatieadviesbureau House of Performance verbetert prestaties op de werkvloer. Het beste uit mensen halen staat in onze aanpak altijd centraal. Dikke rapporten schrijven, dat doen we niet. Wij zorgen ervoor dat plannen op het gebied van klanttevredenheid, medewerkerstevredenheid en het verbeteren van bedrijfsresultaten daadwerkelijk duurzaam gerealiseerd worden. Hierbij nemen we altijd de processen, besturing, gedrag en leiderschap onder de loep en sturen bij waar nodig.

Lean filosofie

De Lean filosofie is oorspronkelijk ontwikkeld in produktieomgeving en richt zich op het verwijderen van verspillingen en het op elkaar afstemmen van waardetoevoegende processen. House of Performance is specialist in het gebruiken en toepassen van de basis van deze filosofie in dienstverlenende-omgevingen. De focus ligt op het streven naar maximale klantwaarde door continu verbeteren. Om organisaties hierin effectief te laten zijn vertaalt House of Performance deze focus naar een plan van aanpak en inzichten gericht op wat dit betekent voor zowel leidinggevenden als medewerkers.

Lerende organisaties

Naast individuen behalen ook bedrijven betere prestaties wanneer zij leren wendbaar te zijn in een continu veranderende omgeving. House of Performance helpt bedrijven beter te anticiperen op de veranderende markt door toe te groeien naar lerende organisaties. Om de basis van een lerende organisatie neer te zetten stelt House of Performance aannames achter bestaand handelen ter discussie en doet interventies die de kern van de betrokken mensen raakt. Lerende organisaties zijn succesvol omdat zij in staat zijn om sneller dan de concurrent in te spelen op veranderende omstandigheden.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers behoren tot de top 10 binnen de sectoren banken, verzekeraars, gezondheidszorg, public transport, lokale overheid en energie. Wij werken graag samen met mensen met een rechte rug, klanten die integer zijn en op elk moment in een verandering doorzetten. Dat mogen ze ook van de adviseurs van House of Performance verwachten.

Meest gestelde klantvragen

Hoe vergroot ik onze klanttevredenheid?
Hoe kan ik het maximale potentieel van onze medewerkers zichtbaar maken en benutten?
Hoe vertaal ik onze bedrijfsstrategie in een plan van aanpak?
Hoe kan ik bezuinigen met behoud van kwaliteit?         
Hoe kan ik onze werkwijzes aanpassen zodat we beter in staat zijn in te spelen op veranderingen?
Hoe kan ik de keten optimaliseren?
Hoe krijg ik structuur in de veelheid van projecten?

Werken bij
Bij de selectie van nieuwe adviseurs van House of Performance tellen persoonlijke kwaliteiten en waarden even zwaar als bijvoorbeeld opleidingsniveau. We blijven daarbij trouw aan onze kernwaarden betrokken, gedreven, eigen en reciproque. 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353