Deprecated: Function ereg() is deprecated in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 223

Bedrijfsprofiel Eurogroup Consulting

Eurogroup Consulting: “Great leaders conquer the hearts and minds of people”

Kernachtiger kunnen wij het niet zeggen. Onze “Art of Mobilization” helpt u precies dit te realiseren: het “mobiliseren” van organisaties door mensen met hart en ziel mee te nemen in veranderingen.

Eurogroup Consulting

Eurogroup Consulting staat voor onafhankelijk organisatieadvies met een sterke focus op de Europese markt. Als Europese adviesgroep helpen wij onze klanten al bijna dertig jaar met het bereiken van hun strategische ambities. Eurogroup Consulting heeft 1,200 consultants in 18 landen, verspreid over 24 kantoren nabij de belangrijkste steden van West-Europa.

Wij hebben de overtuiging dat sterke lokale adviespraktijken onder multi-lokale coördinatie de meeste toegevoegde waarde oplevert voor onze klanten. Door onze structuur die een samenspel is tussen lokale kennis en internationale aanwezigheid, zijn wij in staat cultuurverschillen te overbruggen en in de constant veranderende context van de internationale markt te opereren.

Betekenisvolle impact realiseren

Onze mensen zijn onze organisatie. Samen zorgen we ervoor dat we dat we betekenisvolle impact kunnen realiseren bij onze klanten. Dat doen wij door authentiek, betrokken en creatief te zijn. Elementen die centraal staan in ons werk en die ons met elkaar verbinden.
Ons team is divers. Mensen met verschillende achtergronden, expertises, leeftijden en échte eigen karakters. Dat vinden we leuk en dat houdt ons scherp. Op die manier kunnen we van elkaar leren en levert ieder een unieke bijdrage aan het teamresultaat.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353