Voogt Pijl & Partners

www.vp-p.nl

Voogt Pijl & Partners

Wij onderscheiden ons door lef, karakter en leiderschap!

Deze kernwaarden komen terug in ons dagelijks denken en handelen, zowel bij onze opdrachtgevers als binnen ons team. Wij onderscheiden ons namelijk in de manier waarop wij te werk gaan en met een gedrevenheid die onze klanten ervaren.

Onze collega’s hebben ervaring met verandertrajecten binnen de financiële sector en hebben bewust gekozen voor een bureau waarin klanten, kwaliteit, professionele integriteit en ondernemerschap voorop staan.

Wij bieden u de kracht van de combinatie van een advies-, realisatie en interim praktijk. Wij fungeren tijdelijk in de klantorganisatie als management consultant, programmamanager of interim manager, waarbij wij acteren in impactvolle veranderingen binnen de financiële sector. In onze praktijk maken verschillende aspecten een verandering impactvol:

 • de verandering is van strategisch belang
 • persoonlijk succes van de opdrachtgever hangt af van de opdrachtuitvoering
 • de uitkomsten staan nog niet vast en er zijn nog opties te overwegen
 • de strekking van de verandering raakt potentieel de werkwijze, samenwerkingsvorm en organisatie van velen
 • de verandering is onderdeel van een veelheid van complexe relaties en wederzijdse afhankelijkheden

 • Visie

  Toegevoegde waarde als dagelijkse leidraad

  Ons bestaansrecht is gebaseerd op het leveren van toegevoegde waarde. Voor ons als bureau komt dat terug in het leveren van juist die expertise, die kracht die niet of niet in voldoende mate beschikbaar is binnen de klantorganisatie. Als onze toegevoegde waarde gedurende een opdracht begint af te nemen, zijn wij vaak de eerste die het gesprek openen over het definitief overdragen van de werkzaamheden aan de lijn.

  Wij onderscheiden ons ook door onze aanpak. Pragmatiek staat bij ons hoog in het vaandel. Wij verzanden niet in theorieën en modellen, maar creëren een heldere visie en laten deze uiteen vallen in behapbare activiteiten voor de organisatie. Wij nemen hierbij verantwoordelijkheid voor de realisatie van de verandering.

  Om ons commitment aan en vertrouwen in het resultaat van de opdracht te uiten, gaan wij graag met opdrachtgevers in gesprek over de doorvertaling ervan middels bijvoorbeeld een tarifering die afhankelijk is van de tevredenheid van de opdrachtgever.

   

   

  Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353