Bedrijfsprofiel Conclusion

www.conclusion.nl

Binnen het consultancycluster van Conclusion bieden wij zowel op strategisch niveau als operationeel level advies en hulp. Zo kunnen wij ondersteunen met het toevoegen van duurzaamheid aan uw strategie, het vormgeven van de verandering in uw organisatie of het daadwerkelijk doorvoeren van programma- en projectmanagement. Procesmatig als mede op het gebied van gedragsverandering. Dit kunnen afzonderlijke vraagstukken zijn, maar wij kunnen dit ook in samenhang voor u oppakken.

Wat Conclusion anders maakt dan andere bedrijven is dat wij kracht zien in het positieve van mensen. Dat is de voedingsbodem voor specialisten met lef. Consultants die verder willen kijken dan de al betreden paden, beschikken over creativiteit en niet bang zijn voor het nemen van risico’s. Wij staan voor onbevangenheid, daadkracht, vertrouwen en transparantie en helpen als het nodig is met woord en daad in het primaire proces. Met Conclusion lukt het behalen van uw doel altijd.

Conclusion is dé dienstverlener op het gebied van Human Capital, Communication, Organisation en Technology. De 30 werkmaatschappijen van Conclusion zijn actief in de marktsegmenten industry, finance, sociale zekerheid en zorg, overheid en non-profit.

Werkmaatschappijen binnen het consultancycluster van Conclusion:
- Conclusion Implementation
- Conclusion Change
- Conclusion Consulting Industry
- Conclusion Consulting Zorg
- Conclusion Energy Consultants
- Conclusion Advies en Management
- Conclusion Communication Architects
- Human Capital Group Consultancy & Professionals
- Conclusion Future Infrastructure Technologies
- Mansal

Bekijk het bedrijfsprofiel van een werkmaatschappij voor vacatures, stages en events.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie? Kijk op de website van Conclusion of neem contact op met Alfred van Duren, voorzitter concerndirectie Conclusion; email: avduren@conclusion.nl

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353