Bedrijfsprofiel Magnitude Consulting

www.magnitude.nl

Magnitude Consulting

‘Het realiseren van helderheid en impact en het halen van minimaal een 8 is waar wij voor gaan’

Magnitude Consulting is een kwalitatief hoogwaardig management adviesbureau dat zich in de markt als nichespeler onderscheidt door uniek te zijn in keuzes en gedrag.

Identiteit en activiteiten

Helderheid en impact van onze adviezen zijn onze belangrijkste uitgangspunten. Veel van onze opdrachten bevatten zowel strategische, bestuurlijke als veranderkundige aspecten.

Helderheid

In de astronomie is ‘magnitude’ een eenheid om de helderheid van een ster in uit te drukken. Wij streven naar helderheid op elk gebied. Het voortdurend minimaliseren van onduidelijkheden en het scherp neerzetten van context, doelen, aanpak en adviezen vormt onze grootste uitdaging. Tijdens onze adviestrajecten proberen wij altijd de juiste keuzes te maken, in plaats van de gemakkelijkste.

Impact

In de seismologie is ‘magnitude’ een maatstaf voor de hoeveelheid energie die vrijkomt bij een aardbeving. Het realiseren van betekenisvolle impact is één van onze belangrijkste drijfveren. We worden gedreven door het belang dat onze opdrachtgevers hechten aan de waarde van ons advies en hulp.

Cultuur

Onze cultuur is open en informeel. Wij voelen ons betrokken bij mensen met wie we samenwerken en bij de opdrachten die we doen. De pijlers van onze cultuur zijn de vier P's:

  • Professionaliteit, wij streven naar maximale kwaliteit, al ruim 12 jaar lang geven onze opdrachtgevers ons gemiddeld een ruime 8;
  • Performance, goede prestaties leiden intern en bij klanten tot waardering en groei;
  • Prestige, aansprekende opdrachten;
  • Pret, leuke opdrachtgevers, opdrachten en collega’s met wie je veel kunt lachen.

Binnen ons kantoor heerst een dynamische sfeer die ondernemerschap, verantwoordelijkheid én een oprechte verbondenheid met elkaar combineert.

Werken bij Magnitude Consulting

Heb je interesse om bij ons te komen werken, bekijk ons vacatureoverzicht.


Wil je meer over ons weten, kijk op www.magnitude.nl.

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353