Bedrijfsprofiel VODW Marketing

www.vodw.com

VODW Marketing

VODW Marketing ondersteunt bedrijven op het gebied van strategie, marketing en innovatie. Gedreven, onafhankelijk en met een professionele passie voor klantgedreven vernieuwing.

Ons bureau bestaat uit twee pijlers: advies en interim. Vanuit advies voeren we complete projecten uit met een resultaatsafspraak. Vanuit interim leveren we hoogwaardige professionals die de capaciteit van onze opdrachtgevers op tijdelijke en flexibele basis versterken.

Sinds onze oprichting in 1983 door Ad Verdonk, Rob Otten, Maarten Dik en Herman Wiegerinck zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende in marketing en strategie gespecialiseerde bureaus van Europa. Met ons team brengen we een mix van expertises aan tafel: van strategen en experts op het gebied van marketing intelligence, innovatie, multi-channel en sales tot ervaren branchespecialisten en interim marketing professionals.

Wat we doen

VODW helpt bedrijven om te groeien. Daarbij richten we ons op de ontwikkeling en doorvoering van strategieën op het kruispunt van markt, klant en organisatie. Met een breed pallet aan specialistische expertises helpen we van eerste idee tot en met realisatie. Juist hierdoor zijn we in staat vanaf het begin de consequenties van een strategische keuze te overzien.

Door de combinatie van analyse, creativiteit en pragmatisme zijn we in staat onze klanten te helpen bij het radicaal verbeteren van hun marktprestaties. Onze opdrachtgevers hebben in korte tijd aantoonbare verbeteringen in klanttevredenheid en/of omzet bereikt. In onze opdrachten werken onze specialisten altijd nauw samen met directie en medewerkers van de opdrachtgever.

Creatieve businessideeën onderbouwen we met feitelijke inzichten en analyses en maken we tastbaar door voorbeelden, prototypes, pilots en projectaanpakken te maken, waar mensen direct en eenvoudig mee aan de slag kunnen. En hierbij committeren we ons graag aan een succesvol resultaat. Want ons motto is al sinds de oprichting in 1983: Strategie is een kwestie van doen.

Voor wie we werken

VODW werkt voor leidende, grotere ondernemingen met veel klanten. Zowel business to consumer als business to business. Onze focus ligt daarbij sterk op dienstverlening: tot onze opdrachtgevers behoren zowel ambitieuze dienstverlenende organisaties als bedrijven voor wie dienstverlening een steeds belangrijker onderdeel van hun product gaat vormen. Een groot deel van onze opdrachtgevers heeft bovendien een internationale scope.

Kijk voor meer informatie op www.vodw.com

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353