Bakkenist Organisatieadviseurs en Managers

De gecombineerde denk- en daadkracht van onze professionals maakt Bakkenist bijzonder, wellicht zelfs uniek. Samen zijn wij in staat adviesopdrachten op hoog niveau uit te voeren, grote projecten en programma's te realiseren, en tijdelijk de leiding op ons te nemen van een organisatie, of een onderdeel daarvan.

De projectmanagers en adviseurs van Bakkenist hebben grote ervaring in adviesopdrachten, complexe projecten, programma’s en tijdelijk management van een volledige organisatie of een onderdeel daarvan. 

Visie

Wij voegen waarde toe aan uw proces, project of bedrijf. Een belangrijk onderscheidend kenmerk van Bakkenist is dat wij management en advies als verbonden disciplines zien. Wij werken zoveel mogelijk actief met u en uw medewerkers. Om u optimaal te ondersteunen ontwikkelen wij onze dienstverlening en kennis permanent.

Een authentieke organisatie

Wij zijn ondernemende kenniswerkers en professionals. Wij voelen ons het beste op onze plaats in een omgeving, waar wij zelf mede verantwoordelijk zijn. Onze samenwerking kenmerkt zich door respect voor elkaars kwaliteiten en stimuleert vakmatige en persoonlijke ontwikkeling.

Bakkenist heeft dit vorm gegeven in een hecht georganiseerd bedrijf met een sterke identiteit.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353