Bedrijfsprofiel YSE

www.yseprogram.com

Young Sourcing Executives (YSE)

YSE is dé organisatie die traineeships organiseert voor ondernemende high potentialis met lef. Als trainee voer je drie tot vier verschillende projecten uit bij de klant en besteed je één dag per week aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

YSE powered by Kirkman Company

YSE powered by Kirkman Company is erop gericht om trainees in twee jaar tijd te ontwikkelen tot manager, consultant (bij Kirkman Company) of expert op een inhoudelijk vakgebied. Het is een intensief en professioneel traineeprogramma met uitdagende projecten. In deze projecten staan het maken van sourcingskeuzen en de daarop volgende implementatie en optimalisatie centraal.

Als trainee bij YSE powered by Kirkman Company voer je projecten uit bij verschillende toporganisaties waar je terecht komt op afdelingen, zoals HR, IT, Facilities en Inkoop. Kort samengevat help jij – als trainee – organisaties bij het bouwen van een succesvolle business. Jouw inbreng als jonge en enthousiaste professional die met een friss blik initiatieven ontplooit, wordt hierbij erg gewaardeerd. Één dag in de week besteed je aan persoonlijke ontwikkeling door onder meer het volgen van inhoudelijke en vaardigheidstrainingen en coaching/intervisie met je eigen traineegroep.

Kirkman Company is een snelgroeiende, onafhankelijke management adviesorganisatie gespecialiseerd in Make, Buy or Ally: het helpen organisaties de juiste balans te vinden tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden. Vanuit Baarn werken 65 medewerkers aan de verdere ontwikkeling van Strategic Sourcing, waarbij een positieve balans tussen people, planet en profit centraal staat.

Kirkman Company is een sociaal bewogen organisatie met een positieve mindset over samenwerking binnen de eigen organisatie, maar ook tussen andere organisaties. Bij Kirkman Company werken gedreven professionals die zaken in gang kunnen zetten. Dit gaat gepaard met positieve energie, creativiteit, humor en denkkracht. Kirkman Company is trots door CRF uit te zijn geroepen tot “Top Werkgever 2010”.

Jouw profiel

  • Je bent een high potential met een afgeronde universitaire opleiding (max. 2 jaar werkervaring) Bedrijfs- of Bestuurskunde, Economie, Organisatiewetenschappen of Organisatiepsychologie
  • Je hebt je onderscheiden van collega-studenten, doordat je aantoonbare en relevante neven-activiteiten hebt ontplooid
  • ‘Beter glansrijk onderuit, dan niet geprobeerd!’ is jouw motto
  • Je bent sociaal en functioneert goed in een groep
  • Je beschikt over uitstekende analytische vaardigheden
  • Daarnaast onderscheid je je door een hoge mate van proactiviteit, zelfstandigheid en lef.
  • Jouw affiniteit met consultancy en ondernemerschap vinden wij belangrijk.

Ons selectieproces

Er zijn twee startmomenten per jaar. Wij zoeken trainees voor de startdatum 1 april 2011. In eerste instantie maken we op basis van je CV en bijbehorende brief een eerste selectie. Vervolgens word je uitgenodigd voor een gesprek met onze HR Advisor en (als dit gesprek positief verloopt) met een manager van YSE powered by Kirkman Company. De laatste ronde bestaat uit een selectiedag. Kijk voor meer informatie op www.yseprogram.com

Interesse?

Stuur dan je sollicitatie met CV aan recruitment@yseprogram.com of neem contact op met Dieteke Blom (HR Advisor YSE): +31 (0)88-4040460.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353