Bedrijfsprofiel McKinsey & Company

www.mckinsey.nl

McKinsey & Company

Wie bij McKinsey & Company werkt, heeft onbegrensde mogelijkheden. Het bestuur van een groot bedrijf adviseren, of liever meedenken met een overheidsinstelling of non-profitorganisatie? Werk je graag in Nederland, of wil je ervaring opdoen in een van onze internationale kantoren? En heb je een voorkeur voor één sector of discipline, of wil je juist breed rondkijken? Bij McKinsey adviseren toptalenten over de meest complexe vraagstukken waar leiders en managers tegenaan lopen.

In kleine teams werken onze consultants op projectbasis aan het bereiken van echte resultaten. Als starter krijg je direct de verantwoordelijkheid over je eigen werkstroom. Je maakt deel uit van een internationaal netwerk van consultants en doet ervaring op in verschillende sectoren. Daarnaast volg je meerdere weken per jaar trainingen waarbij je persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Wij dagen je uit om je ambitie te volgen en zo je eigen carrière te vormen. Wij bieden je de vrijheid om je interesses te ontdekken, je grenzen te verleggen en te groeien als persoon. McKinsey is een van de grootste consultancybedrijven ter wereld en rekent meer dan tweederde van de 500 grootste bedrijven ter wereld tot zijn cliënten. In ons kantoor in Amsterdam werk je samen met ruim 180 andere consultants aan projecten in binnen- en buitenland en maak je deel uit van de ruim 9,000 consultants die wereldwijd voor McKinsey werken.

Kandidatenprofiel

Het ideale McKinsey-profiel bestaat niet. Wij zoeken uitzonderlijk talent, maar de precieze studie-achtergrond maakt weinig uit. Van artsen en natuurkundigen tot ingenieurs en juristen, onze mensen brengen een diversiteit aan ervaringen met zich mee. Succesvolle kandidaten onderscheiden zich doordat zij excellente studieresultaten koppelen aan een breed ontwikkelde persoonlijkheid. Team-players met een uitzonderlijk probleem oplossend vermogen en de drive om resultaten te bereiken.

Mogelijkheden

Afhankelijk van je ervaring zijn er meerdere instapmomenten. Als je in het laatste jaar van je studie zit, of net afgestudeerd bent, kun je solliciteren op een Fellow positie. Ben je gepromoveerd, of heb je al enkele jaren werkervaring? Dan kun je instromen als Junior-Associate of Associate.

Ook tijdens je studie zijn er meerdere mogelijkheden om McKinsey te leren kennen. Als Academy Fellow draai je tien weken intensief mee in een team. Je krijgt volop begeleiding en kan ontdekken of McKinsey bij jou past. Kennismaken kan ook tijdens onze Alpine University, of tijdens een van de maandelijkse Meet McKinsey Lunches op ons kantoor in Amsterdam.

Practices

Je kan niet alleen als algemeen consultant bij McKinsey aan de slag te gaan. Het is ook mogelijk om binnen de Business Technology Office of de Corporate Finance practice te beginnen.

McKinsey’s Business Technology Office (BTO) adviseert topmanagers in alle sectoren over IT-vraagstukken. BTO kent geen standaardoplossingen, maar onderscheidt zich door objectieve en onafhankelijke adviezen over de meest fundamentele vraagstukken op IT-gebied.

Corporate Finance practice (CF): Binnen het Amsterdamse kantoor van McKinsey is ook een onderdeel van de Corporate Finance practice (CF) gehuisvest. In de ondersteuning van transacties helpt de Corporate Finance practice haar cliënten bij het oplossen van financieel strategische vraagstukken: van het ontwikkelen van de ondernemingsstrategie via het ondersteunen van overnames, beursintroducties en (des)investeringen tot aan het begeleiden van post merger management. Met een ruime blik maar ook met grote analytische diepgang.

Contactgegevens

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar am-recruiting@mckinsey.com of neem contact op met Judith den Toom van ons recruitment team op + 31 (0)20-5513777.

Voor meer informatie: www.mckinsey.nl

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353