Zestgroup

Zestgroup is een jong en enthousiast bedrijf dat bedrijfsprocessen verbetert voor haar klanten. Dat leidt tot kostenbesparingen, een hogere klant-tevredenheid, een transparante organisatie die snel kan inspelen op veranderingen en nieuwe wet- en regelgeving, en een optimale beheersbaarheid.

Zestgroup gebruikt een unieke methode, onder andere gebaseerd op Lean, en is geautoriseerd training partner op het gebied van Prince2, ITIL, BISL en diverse andere trainingen op het gebied van organisatie-ontwikkeling. Zestgroup medewerkers zijn hoog opgeleid en hebben kennis en ervaring in diverse branches, en kennen de business van de klant.

Zestgroup levert expertise, maar neemt ook projecten onder eigen regie en verantwoordelijkheid aan. Zestgroup bestaat uit 8 werkmaatschappijen. Zie de pagina Diensten voor het overzicht.

Groeiambities

In de komende jaren verwacht Zestgroup een voortzetting van de huidige snelle groei, en ziet zij tevens mogelijkheden haar dienstverlening internationaal uit te breiden.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353