Innopay: Consultants in Payments & Transaction Services

Met de opkomst van e-commerce ontstaat er steeds meer behoefte aan nieuwe transactiediensten via internet, zoals online betalen, elektronisch factureren en e- identity. Het komen tot een succesvolle strategie en het ontwikkelen van transactiediensten is echter complex en vereist zodoende een diepgaande kennis en specifieke aanpak. Innopay is een onafhankelijk adviesbureau voor advies over- en ontwikkeling van transactiediensten. Innopay richt zich voornamelijk op online payments, mobile payments, e-invoicing, e-identity en cards.

Innopay heeft zich door de jaren bewezen als dé expert in innovatieve betaaloplossingen. We werken voor grote internationale financiële instellingen, bedrijven en overheden. We hebben meegeholpen aan grote Nederlandse projecten zoals iDEAL, AcceptEmail, Digitale Nota en eHerkenning. Ook zijn we in toenemende mate betrokken bij projecten op industrieniveau, in Europa en daarbuiten. Onze consultants kunnen bouwen op ruime ervaring met het werken vóór en het ontwikkelen van een groot aantal betaaloplossingen en verwante diensten.

Vanuit onze onafhankelijke positie bedienen wij de spelers in onze industrie op drie manieren:

Structure & Understand: Innopay helpt professionals de strategische kanten van de transactie-industrie te doorgronden en investeert actief in het overdragen van deze kennis. Dit gebeurt in de vorm van executive briefings, workshops, seminars, conferenties en publicatie van rapporten.

Develop & Manage: met onze diepgaande kennis en ervaring helpt Innopay bij het ontwikkelen van innovatieve transactiediensten. Hierbij werkt Innopay niet alleen voor individuele klanten, maar heeft ook ruime ervaring met complexe multi-stakeholder projecten. Dit zijn projecten waar concurrenten met elkaar samenwerken om diensten naar de markt te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan iDEAL.

Choose & Use: Innopay helpt bedrijven en (web)winkels bij het kiezen van de betaal- of factureer-oplossingen die passen bij hun specifieke, individuele behoeften. Hierbij hanteert Innopay een multidisciplinaire aanpak waarbij gekeken wordt naar zowel de commerciële en technische als ook de operationele kant.

Innopay adviseert, ontwikkelt en werkt mee aan toonaangevende industrieveranderingen. Innopay onderscheidt zich hierin door niet alleen te kijken naar wat technisch mogelijk is, maar ook te denken vanuit de eindgebruikers aan beide zijden van een transactie. Deze combinatie van zowel IT kennis als business sense maakt Innopay uniek.

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353