Bedrijfsprofiel Gupta Strategists

www.gupta-strategists.nl

Gupta Strategists 

Gupta Strategists is een strategisch adviesbureau, dat zich exclusief richt op de gezondheidszorg. Wij werken voor alle partijen: ziekenhuizen, verplegings- en verzorgingsorganisaties, organisaties werkzaam in geestelijke gezondheidszorg, verzekeraars, overheid, private investeringsmaatschappijen en branche-organisaties. Onze functionele expertise is strategie. Wij leveren concrete, toepasbare strategieadviezen op basis van kwantitatieve analyses. Onze directe klanten zijn Raden van Bestuur, directeuren en managers van Business Units en afdelingen. De strategische vraagstukken hebben onder andere betrekking op marktanalyses, marktpositieverbeteringen, kwaliteitsverbeteringen, fusies en overnames, verbetering van inkoop en kostenoptimalisaties.

Werken bij Gupta Strategists
Als strategie consultant werk je aan strategische projecten die kunnen variëren van een strategische, marktgerichte heroriëntatie voor een ziekenhuis of een nieuwe inkoopstrategie voor een zorgverzekeraar tot een macrostudie voor een overheidsinstantie over de mogelijkheden om meer kwaliteitsprikkels in te bouwen in de financiering van de zorg. Iedere opdracht is uniek. Het spreekt voor zich, dat het opzetten van een marktintelligentie database voor een ziekenhuis iets heel anders is dan een financieel model maken voor de herstructurering van een ziekenhuis. Alle projecten hebben gemeen, dat ze zeer kwantitatief van aard zijn en dat wij werken voor het topmanagement van onze klanten. Projecten worden meestal uitgevoerd in teams van 2 a 3 strategie consultants in nauwe samenwerking met een team van de klant.

Wat vragen wij van jou?
Wij zijn op zoek naar mensen die binnenkort afstuderen of onlangs afgestudeerd zijn en zich herkennen in de volgende kenmerken:

Analytisch; Je vindt het leuk om kwantitatief bezig te zijn en je hebt een academische achtergrond. Wat je gestudeerd hebt, is niet per se van belang, wel hoe je vraagstukken analyseert. Ervaring leert wel, dat mensen die bij ons komen werken meestal een bèta-achtergrond hebben of een kwantitatieve variant van economie gestudeerd hebben. Andere studierichtingen zijn echter ook mogelijk. Waar het om gaat, is dat je op basis van kwantitatieve analyses creatieve verbindingen kunt leggen om zo tot nieuwe inzichten te komen die waardevol zijn voor onze klanten.

Communicatief; Je bent in staat om complexe materie te vertalen in een heldere boodschap.

Zelfstandig; Je krijgt binnen ons team veel ruimte voor eigen inzichten en je kunt zelfstandig bij cliënten op locatie werken. Eigen inbreng wordt zeer op prijs gesteld en kritische discussies met collega's dragen bij om het eigen denkniveau weer aan te scherpen!

Ondernemend; Wij zijn een platte organisatie, waarbinnen je ideeën en inzet bepalend zijn voor je groei en ontwikkeling.

Loopbaanmogelijkheden
Gupta Strategists is een platte, transparante en waardegedreven organisatie. Je maakt het verschil door wie je bent en niet door je positie binnen de organisatie. We geloven sterk dat het geheel van de organisatie alleen groter kan zijn dan de individuen als de individuen de maximale vrijheid tot excelleren krijgen. Alle beslissingen die binnen de organisatie worden genomen van IT-infrastructuur tot beloningsbeleid zijn gebaseerd op dit simpele principe. Verwacht tot het uiterste gedreven te worden binnen Gupta Strategists.

Starters
Als startend strategie consultant ga je direct als volwaardig teamlid mee naar de klant. De aan jou toegewezen mentor en een gedegen inwerktraject zorgen ervoor, dat je je snel thuisvoelt binnen Gupta Strategists en vertrouwd raakt met onze werkwijze. Je wordt gestimuleerd om actief te onderzoeken met welke studie, cursus of opleiding je je verder kunt ontwikkelen. Je krijgt alle vrijheid en ruimte om je ideeen om te zetten in werkelijkheid, waardoor je je eigen groei en ontwikkeling bepaalt.

Website: www.gupta-strategists.nl

 

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353