Roland Berger opent kantoor in Istanbul

Date: 17-04-2008
Source: Management en Consulting

Strategie consulting firma Roland Berger, dat actief is in 24 landen in Europa, Azië, het Midden-Oosten en Zuid-Amerika, opent haar 35ste filiaal in Istanbul.

Het adviesbureau is al sinds de jaren zeventig geregeld actief met projecten in Turkije. Het kantoor in Istanbul gaat zich richten op Turkije en de aangrenzende regio (Zuidoost-Europa en het Midden- Oosten). Erkut Uludag wordt de managing partner van het filiaal.

Over Roland Berger

Roland Berger is één van de meest toonaangevende strategie-adviesbureaus ter wereld. Roland Berger heeft ongeveer 1700 consultants in dienst, verspreid over 35 kantoren in 24 landen. Roland Berger adviseert bedrijven op het gebied van topmanagementvraagstukken. Klanten van Roland Berger zijn vooraanstaande internationale ondernemingen, 30% van de top 1000 bedrijven wereldwijd en meer dan 40% van de topbedrijven in Europa, evenals publieke instellingen.

De Roland Berger praktijk in Nederland is opgericht in 2002 en is inmiddels gegroeid tot een praktijk met ruim vijftig consultants. Het kantoor van Roland Berger is gevestigd in het World Trade Center in Amsterdam.