Deloitte steunt vrouwen met hun ambities

Date: 19-09-2008
Source: Accountancy Nieuws

Advies kantoor Deloitte steunt vrouwen bij het verwezenlijken van hun ambities. Het traject werd gelanceerd in 2007 en voorziet in training van vrouwelijke werknemers, afgestemd op hun persoonlijke wensen en ontwikkeling. Anneke Paulides, senior manager learning bij Deloitte, las het boek `Lef! Loopbaancoach voor vrouwen` van Ester de Bruine en Yolanda Buchel. Paulides zocht vervolgens contact met De Bruine, die tevens programmaleider is bij GITP.

De Bruine richt zich met GITP Lef! op jonge vrouwen bij Deloitte. De vrouwen verwerven via gesprekken inzicht in hun competenties en in de factoren die hen succesvol maken. De tevredenheid van de deelnemers is, op een schaal tot 6, volgens Deloitte een 5 tot een 6. De eerste groep bestond uit 75 vrouwen, maar via mond-tot-mondreclame blijven er nieuwe werknemers instromen. Het project is een onderdeel van een breder ontplooiingsprogramma voor alle medewerkers van Deloitte. Paulides is ervan overtuigd dat nieuw gedrag zich pas kan ontwikkelen als medewerkers ondersteuning krijgen door HRM en vanuit het management. Een van de deelneemsters aan het programma is van mening dat mannelijke collega`s er ook baat bij zouden hebben.

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353