Ctac koopt Belgisch bedrijf Core Consulting

Date: 18-10-2008
Source: Het Financieele Dagblad

IT consultancy Ctac heeft het Belgische Core Consulting overgenomen. Financiële details maakt de SAP-dienstverlener niet bekend. Vorig jaar was Core Consulting winstgevend en haalde het bedrijf een omzet van €4,7 mln. Bij Core Consulting werken 22 consultants. Het bedrijf is goed vertegenwoordigd in Wallonië, waar Ctac een minder vooraanstaande positie heeft.

Ctac verwacht de overname binnen enkele maanden te kunnen afronden, waarna Core Consulting wordt samengevoegd met de bestaande activiteiten van Ctac in België. De koopprijs is gedeeltelijk afhankelijk van de toekomstige resultaten van Core Consulting en wordt voornamelijk voldaan in contanten. De voorgenomen overname heeft geen invloed op de resultaten van Ctac in 2008. Naar verwachting zal de acquisitie in 2009 bijdragen aan de winst per aandeel.

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353