Bedrijfsprofiel: En Route BV

Date: 09-04-2008
Source: Olaff Smit

En Route BV - Specialist in Reintegratie & Outplacement

Ondernemers
En Route BV - The Consultancy GroupEn Route ondersteunt bedrijven bij hun personeelsbeleid en op het gebied van de arbeidsomstandigheden. In de praktijk komt het erop neer dat ondernemers hun zorgen over ARBO- en personeels-aangelegenheden uitbesteden, terwijl ze de beslissingen daarover in eigen hand houden. Het hele terrein van ARBO-beleid en personele ondersteuning, van werving tot en met vertrek en alle bijbehorende wettelijke bepalingen en voorschriften, is moeilijk te overzien. Als ondernemer doe je dat er niet zomaar even bij. Het is een specialisme dat grote vakkundigheid vereist.

Werkzoekende
Naast het personeelsadvies begeleidt En Route ook werkzoekende terug naar (ander) werk. Dit kan in de vorm van een IRO-traject een reintegratie spoor twee traject of een outplacement traject zijn. Juist deze combinatie van dienstverlening stelt ons in staat om de gehele markt te dienen. Het grote voordeel voor u als werkzoekende is dat er zich regelmatig vacatures aandienen in ons werkgevers netwerk. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in begeleiding op de werkvloer.

Contact
Zie de website www.enroutebv.nl of bel 023-5299453 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353