Bedrijfsprofiel PricewaterhouseCoopers

www.pwc.com/nl/nl

PwC

Bij PwC in Nederland werken ruim 4.500 mensen met elkaar samen vanuit 12 vestigingen en drie verschillende invalshoeken: Assurance, Tax & HRS en Advisory. We leveren sectorspecifieke diensten en zoeken verrassende oplossingen, niet alleen voor nationale en internationale ondernemingen, maar ook voor overheden en maatschappelijke organisaties.

PwC Advisory

Als adviseur binnen het werkveld Advisory ondersteun je onze klanten bij het doorgronden van uiteenlopende belangrijke marktontwikkelingen die invloed hebben op alle facetten van bedrijven en organisaties. Dit zijn financiële, economische en strategische onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan fusies en overnames, het verkrijgen van toegang tot de kapitaalmarkten en het maken van onderhandelings- en structureringsafspraken. Je adviseert klanten bij het afstemmen van de organisatiestrategie op deze ontwikkelingen. Het resultaat voor onze klant loopt uiteen van prestatieverbetering en risicobeheersing tot waardeverhoging en meer vertrouwen bij stakeholders.

Wie zoeken we?

Voor Advisory zoeken we sterke persoonlijkheden met een analytische geest en een universitaire opleiding. Je studierichting is niet doorslaggevend, want bij ons werken onder andere informatiedeskundigen, economen, econometristen, bestuurskundigen, bedrijfskundigen, wiskundigen, natuurkundigen en mensen met andere bètastudies. Interesse voor financiën is daarbij wel gewenst. We hebben vacatures voor starters en ervaren professionals.

Interesse?

Heb je interesse in een loopbaan bij Advisory? Wil je meer weten over vacatures, traineeships of  (afstudeer)stages? Je vindt alles op www.werkenbijpwc.nl.

 

Warning: file_get_contents(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:0A000126:SSL routines::unexpected eof while reading in /mnt/web321/a2/10/51619810/htdocs/includes/content.php on line 353