Bedrijfsprofiel Deloitte Consulting

De consultants van Deloitte Consulting maken deel uit van ’s werelds grootste adviespraktijk op het gebied van zakelijke dienstverlening. Deloitte Consulting biedt consultancy diensten aan op het gebied van strategy consulting, management consulting en IT consulting. De adviseurs van Deloitte Consulting werken met de klant in plaats van alleen voor de klant. Ze mobiliseren kennis en creativiteit bij de medewerkers van de opdrachtgever en werken met heldere projectdoelstellingen en -planningen.

Deloitte Consulting kent de volgende service areas en service lines:

 Strategy, Finance
 & Operations
 Human Capital
 Advisory Services
Technology
 Strategy Beleid & Bestuur IT Strategy
 Supply Chain Strategy Organization & Change Program Leadership
 Operational Excellence HR Transformation SAP Solutions
 Finance Strategy Talent & Leadership Mgt. Oracle Solutions
 Finance Operations Learning Solutions Emerging Solutions
 Performance Management  System Integration
 Shared Service Advisory  Enterprise Architecture

 

Strategy, Finance & Operations

Deloitte Strategy, Finance & Operations (SF&O) is de strategy en management consulting praktijk van Deloitte. Hier moet je zijn voor advies over strategische vraagstukken, zowel voor externe als interne doelen. Van market entry strategies tot fusies en overnames en het adviseren van CFO’s en financiële functies. Maar ook organisatieontwerp en reorganisatiestrategieën. Binnen Strategy, Finance & Operations werk je voor grote internationale en nationale organisaties in verschillende markten, variërend van Financial Services, Consumer Business tot Overheid. Meer informatie »

Human Capital Advisory Services

De service area Human Capital Advisory Services (HCAS) richt zich op management en HR vraag-stukken. Deloitte professionals zijn meer dan HR-consultants. Zij zijn breed georiënteerde business consultants, gespecialiseerd in het integreren van people issues en business strategie. De HCAS consultants van Deloitte Consulting adviseren klanten op o.a. de volgende gebieden: strategie, beleid en de besturing van organisaties in de publieke sector, het begeleiden bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe organisatieconcepten en advies bij het stroomlijnen van Human Resource transformatie- processen en -implementaties. Meer informatie »

Technology

De Technology service area van Deloitte Consulting adviseert toonaangevende publieke en private cliënten op het snijvlak van business en IT. In de volle breedte van ICT advisering houden wij ons bezig met het formuleren en implementeren van complexe high level IT-strategieën, het opstellen van business-, informatie- maar ook standaardapplicaties zoals SAP of Oracle, technische architecturen, enterprise content management, Business Intelligence, internettechnologie en maatwerk systeem-ontwikkeling. Overkoepelend doen wij programma management, enterprise portfolio management en richten wij independent en intelligent project management offices in. Meer informatie »