Bedrijfsprofiel DCE Consultants

DCE consultants is een toonaangevend onafhankelijk managementadviesbureau opgericht in 1980 in Amsterdam. DCE is sinds 1997 de management consultancy tak van Altran. Met 17,150 professionals binnen Altran is de slagkracht en expertise van DCE versterkt. Het stelt DCE Consultants in staat haar relaties in 26 Europese landen te ondersteunen.

Onze Expertise
Wij ondersteunen onze klanten internationaal met het implementeren van hun strategie, het leidinggeven aan veranderingsprocessen en het inrichten van een effectieve bedrijfsvoering. De dienstverlening strekt zich uit in de expertisegebieden:
- Project (portfolio) management
- IT management
- Business proces management
- Strategie assessment
- Lean six sigma
- Business-intelligence

Onze Consultants
Door de marktgerichte organisatie heeft DCE actuele kennis over vraagstukken in de financiële dienstverlening, publieke sector en de energie en utiliteitensector. Onze adviseurs hebben visie en advieservaring met de laatste trends. Zo dragen zij bij aan de ontwikkeling in hun vakgebied en zijn zij gelijkwaardig gesprekspartner voor u.

Onze aanpak
DCE Consultants staat voor een resultaatgerichte implementatie van de gekozen veranderingen altijd in samenwerking met de klant. Om dit te bereiken zoekt DCE Consultants nauwe samenwerking met uw medewerkers en management. Daarom staat kennisoverdracht en training hoog in ons vaandel, onder meer via de DCE-Academy.